Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γιάννης Μανιάτης στη Χαλκιδική - Διήμερη επίσκεψη στα μεταλλεία Κασσάνδρας

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τα διευθυντικά στελέχη της «Ελληνικός Χρυσός» στο Μαντέμ Λάκκο, ξεναγήθηκε στο φράγμα του Κοκκινόλακα και ενημερώθηκε για την εναπόθεση στερεών αποβλήτων.

 

Αργότερα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητο, ενώ ακολούθησε ομιλία στην αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης» του δημαρχείου της Αρναίας με θέμα: «Η Ελλάδα που μπορεί,απέναντι στις προκλήσεις του αύριο».

Ο κ. Μανιάτης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην επένδυση τονίζοντας ότι την στηρίζει αρκεί να υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον με απαραίτητη προϋπόθεση να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι.

 

Μετά την ομιλία του είχε συνάντηση με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου Αριστοτέλη, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, το ρόλο της δημοκρατικής παράταξης για έξοδο της χώρας από την κρίση και τη διαμόρφωση καινοτόμων προτάσεων για την τοπική ανάπτυξη.

Το Σάββατο το πρωί ο κ. Μανιάτης επισκέφθηκε την Ολυμπιάδα όπου είχε συνάντηση με τα συνδικάτα των εργαζομένων και στην συνέχεια επισκέφθηκε τις Σκουριές.

 

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Μεταγγίτσι όπου συναντήθηκε με κατοίκους του Δήμου Σιθωνίας και άκουσε το πρόβλημα που προέκυψε με τους δασικούς χάρτες. 

 

halkidikinews.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα