Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Βουλή το Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου -VIDEO-

Με επιτυχία παρουσιάστηκε στους βουλευτές της αρμόδιας Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου, από το διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου Χαλκιδικής Βασίλειο Μισαηλίδη, τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής Ευτυχία Παπανικολάου και τον πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Ολύνθου, Νικόλαο Αυγέρη, καθώς πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα για την κυκλοφοριακή αγωγή.

 

Στο δημοτικό σχολείο Ολύνθου λειτουργεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής έκτασης 500 τ.μ. που περιλαμβάνει σήματα οδικής κυκλοφορίας, διαβάσεις πεζών, δρόμους διπλής κατεύθυνσης, κυκλικούς κόμβους και φανάρια.

 

Στόχος της παρουσίασης ήταν η δημιουργία και λειτουργία πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής και σε άλλα σχολεία ανά την Ελλάδα και να μπει η κυκλοφοριακή αγωγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων. 


Στο περιθώριο της επίσκεψης τους στην Αθήνα οι κ. Ευτυχία Παπανικολάου, Βασίλειος Μισαηλίδης και Νικόλαος Αυγέρης συναντήθηκαν με το βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Γιώργο Βαγιωνά, ο οποίος στήριξε τις δράσεις της σχολικής μονάδας από την πρώτη στιγμή και ειδικά σε ότι έχει σχέση με την ορθή οδική συμπεριφορά μαθητών και μαθητριών.

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα