Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αισθητικές παρεμβάσεις στην Κασσάνδρεια

Μικρής κλίμακας αλλά ουσιαστικές αισθητικές παρεμβάσεις στην Κασσάνδρεια οργάνωσε ο Δήμος Κασσάνδρας καθαρίζοντας και αναβαθμίζοντας αισθητικά τα παρτέρια και την είσοδο της πόλης με τη φύτευση λουλουδιών.

 

Ενόψει Χριστουγέννων η αισθητική αναβάθμιση περιλαμβάνει και τον πεζόδρομο,με το στολισμό του για την οργάνωση της "Κασσανδρούπολης" αλλά και την Πλατεία, τους κοινόχρηστους χώρους και τους κεντρικούς δρόμους.

 

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: " Ομορφαίνουμε τον τόπο μας και δημιουργούμε ένα περιβάλλον που μας αξίζει. Δίνουμε "χρώμα" στην περιοχή μας, μια περιοχή που σταδιακά θα αναβαθμίζουμε ολοένα και περισσότερο.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμβάλλουν σ'αυτό και προσπαθούν για το καλύτερο. Ας χαιρόμαστε τις Άγιες Ημέρες που έρχονται, σε ένα όμορφο, καθαρό, περιποιημένο και νοικοκυρεμένο περιβάλλον".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα