Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Χαλκιδική στην Athens International Tourism Expo

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, εγκαινίασε την έκθεση Athens International Tourism Expo, η οποία πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo .

 

Στην έκθεση που φέτος κάνει άνοιγμα και καταφέρνει να προσελκύσει εκθέτες , όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, συμμετέχει και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης επισκέφθηκε το περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και συνομίλησε με τον αντιπεριφερειάρχη. Γιάννη Γιώργο και τα στελέχη του Οργανισμού.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της προέδρου του ΕΟΤ, κ. Άντζελας Γκερέκου και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη καθώς και του Γενικού Διευθυντή της Leader Expo-Leadertech, διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης, κ. Χριστόφορου Παπαδιώτη.

Ο υπουργός, μιλώντας στην εκδήλωση, ανέφερε ότι η έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και σύναψη συμφωνιών μεταξύ των επαγγελματιών του τουρισμού, εκθετών και επισκεπτών, για τη δημιουργία συνδυαστικών πακέτων διακοπών. Η σημασία των επαφών αυτών είναι αυξημένη καθώς στην έκθεση, για πρώτη φορά φέτος, συμμετέχουν επαγγελματίες, φορείς και οργανισμοί από το εξωτερικό, την Κίνα, το Μαρόκο και τη Μαλαισία.

 

Έτσι δημιουργείται υπεραξία στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, τόνισε ο υπουργός και υπογράμμισε για τον ελληνικό τουρισμό: «Πρέπει να κάνουμε στροφή στην ποιότητα που δεν σημαίνει απλώς τη στόχευση στους ταξιδιώτες πολυτελείας αλλά σε ένα μοντέλο για τον τουρισμό που θα σέβεται το περιβάλλον και την παράδοση της χώρας. Αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε στο Υπ. Τουρισμού».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα