Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Απ. Πάνας στη Γενική Συνέλευση των κτηνοτρόφων της Χαλκιδικής

Στη Γενική Συνέλευση του Κτηνοτροφικού  Συλλόγου Χαλκιδικής που πραγματοποιήθηκε στην Αρναία παραβρέθηκε ο  βουλευτής Χαλκιδικής και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας.

Από την πλευρά τους οι Χαλκιδικιώτες κτηνοτρόφοι και ο Πρόεδρός τους Δ. Κόμνος εξέφρασαν την αγωνία τους για τη διαχείριση των νέων κτηνοτρόφων από την κυβέρνηση, τις ελληνοποιήσεις, τις αποζημιώσεις όσων κτηνοτρόφων το ζωικό τους κεφάλαιο επλήγη από τον καταρροϊκό πυρετό, την αναγκαιότητα για χορήγηση της  εξισωτικής αποζημίωσης δεδομένων των προβλημάτων ,τα νέα προγράμματα και τις μεταρρυθμίσεις από τη νέα ΚΑΠ, τη σχέση ζωικής και φυτικής παραγωγής και τη θέσπιση της λειτουργίας των Αγροτικών Επιμελητηρίων.

O κ. Πάνας ενημέρωσε για τις κοινοβουλευτικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί, που αφορούν τον κτηνοτροφικό κλάδο σχετικά με την τιμολόγηση του γάλακτος , τις ελληνοποιήσεις και τις αδειοδοτήσεις των κτηνοτρόφων. Επίσης, ενημέρωσε για τη πορεία αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ την αναγκαιότητα συνύπαρξης φυτικής και ζωικής παραγωγής, η οποία δημιουργεί νέες συνθήκες στην παραγωγική διαδικασία και τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα επιβίωσης του κτηνοτροφικού κλάδου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα