Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι πληγές της κακοκαιρίας στην Ολυμπιάδα -VIDEO-

Η Ολυμπιάδα μετρά τις πληγές της από την κακοκαιρία και αύριο με το πρώτο φως της ημέρας ξεκινούν οι καταγραφές των ζημιών και η αποκατάσταση του οικισμού. 


Αύριο στις 08:30 το πρωί αναμένεται στην Ολυμπιάδα κλιμάκιο αποτελούμενο από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτοπουλο, τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον γενικό γραμματέα υποδομών κ. Γεώργιο Καραγιάννη, το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής κ. Μπαγινέτα Κωνσταντίνο, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, το Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και επιτελείς του Πυροσβεστικού Σώματος. 

 

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, τον Γεν.Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, για την άμεση ανταπόκρισή τους, στην έκκληση άμεσης συνδρομής για την αποτύπωση και αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσε η σημερινή κακοκαιρία στον Δήμο μας και ιδιαίτερα στην Ολυμπιάδα" δήλωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.

 

Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα και 40 άνδρες βρίσκονται επί ποδός και βοηθούν τους κατοίκους. 

Ο διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας της Πυροσβεστικής, Κώστας Παχίδης, μιλώντας στον Αντ1 ανέφερε ότι απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο συνολικά 14 άτομα.  

 

"Αύριο ξημερώνει μια δύσκολη μέρα για το χωριό μας, και ειδικά για πολλούς συντοπίτες μας. Η Ολυμπιάδα μετράει τις πληγές της. Πέρα από τα μηχανήματα και τους πυροσβέστες που θα δώσουν πάλι το παρών, καλό θα είναι να πιάσουμε ότι μπορεί ο καθένας και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας"ανέφερε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας, Γιάννης Πετράκης. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα