Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Διεύθυνση Β’θμιας Εκπαίδευσης στα ελληνικά εκπαιδευτήρια Κορυτσάς

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής και φίλοι τους επισκέφθηκαν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΡΥΤΣΑΣ “ΟΜΗΡΟΣ”», το σχολείο στο οποίο από το 2005 καλλιεργείται η ελληνική γλώσσα και, μέσω αυτής, στηρίζεται η ελληνικότητα στην περιοχή.


Η επίσκεψη αυτή ήταν ένας από τους σταθμούς της τριήμερης εξόρμησης που πραγματοποίησε η Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής στην περιοχή της Νοτίου Αλβανίας, θέλοντας να τιμήσει το έπος του 1940. Ταυτόχρονα, αποτέλεσε και, μέσα από την ξενάγηση του Υποδιευθυντή του σχολείου κ. Θεμιστοκλή Μπάμπουλα, μια  ευκαιρία γνωριμίας με τους χώρους του 9τάξιου σχολείου (νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου), αλλά και με το σημαντικό έργο που επιτελείται από τους εκπαιδευτικούς του. 


Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής κ. Αικατερίνη Θ. Τσέκου παρέδωσε στον υποδιευθυντή το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την εθελοντική οικονομική συμμετοχή εκπαιδευτικών και φίλων στις τελευταίες «Περιπατητικές Διαδρομές» της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής, καθώς και διάφορα σχολικά είδη, δωρεά από εκπαιδευτικούς και φίλους της Διεύθυνσης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα