Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αδελφοποίηση του δήμου Αριστοτέλη με τον δήμο Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης

Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας υπέγραψε ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γεώργιος Ζουμπάς και ο δήμαρχος Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας κ. Alexander Belsky ( Александр Бельский ), βάζοντας τις βάσεις μιας μακροχρόνιας και πολύπλευρης σχέσης των δύο δήμων.

Ο δήμος του Σεστρορετσκ Сестрорецк, ένας από τους εννιά ομόσπονδους δήμους της Αγίας Πετρούπολης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, κέντρο λουτροθεραπείας και μονάδων ευεξίας.

 

Η τελετή της δδελφοποίησης των δύο δήμων εντάσσεται στις εκδηλώσεις του επετειακού έτους Αριστοτέλη και  πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού στην Ιερισσό.

Στη ξένη αντιπροσωπία συμμετείχαν εκτός από το δήμαρχο του Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, ο αντιπεριφερειάρχης και ο υφυπουργός εξωτερικών της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, αντιπροσωπία επιχειρηματιών της περιοχής και ο Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία των δύο δήμων στους τομείς του Τουρισμού, του Εμπορίου, του Πολιτισμού και των μορφωτικών ανταλλαγών θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής του δήμου Αριστοτέλη.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα