Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αρναία: Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 -ΦΩΤΟ-

Ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 γιορτάστηκε στην Αρναία. Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Τον πανηγυρικό εκφώνησε εκπαιδευτικός από το Γυμνάσιο.

Στη συνέχεια κλήρος και λαός κατευθύνθηκαν στο χώρο του Ηρώου, όπου εψάλει η επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων, στη μνήμη των πεσόντων.

Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Αρναίας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

 

Την εορταστική ημέρα, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γιώργος Χαϊδευτός, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτρης Αλεξανδρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, τέως Δήμαρχοι, εκπρόσωποι Φορέων Συλλόγων και πλήθος κατοίκων.

του Στ. Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα