Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγιασμός περιπολικού σκάφους στο Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης -ΦΩΤΟ-

Ένα νέο περιπολικό σκάφος απέκτησε το λιμενικό τμήμα της Ουρανούπολης, το οποίο αναμένεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας, καθώς η Ουρανούπολη είναι η πύλη του Αγίου Όρους και καθημερινά διέρχονται δεκάδες σκάφη μικρά και μεγάλα. 

 

Το πρωί της Πέμπτης τελέστηκε αγιασμός του νέου σκάφους από το μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Νικόδημο, ενώ παρέστησαν ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο λιμενάρχης Ιερισσού, Ευθύμιος Πέτρου, ο διοικητής του Λιμενικου Τμήματος Ουρανούπολης, Χρήστος Παναγιωτίδης, ο διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Αριστοτέλη, Παναγιώτης Μουσλής, η αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη, Ελευθερία Χατζησταματίου Λεμονιάδου, εκπρόσωποι φορέων και άλλοι επίσημοι. 

"Οι σχέσεις του δήμου Αριστοτέλη με τα Σώματα Ασφαλείας της περιοχής είναι σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης. Η βελτίωση των υποδομών πάσης φύσεως είναι κοινός στόχος όλων μας" σχολίασε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος. 

 

Στη συνέχεια ο μητροπολίτης και ο δήμαρχος έκαναν μια βόλτα με το νέο περιπολικό σκάφος και ευχήθηκαν καλή δύναμη στο προσωπικό του λιμενικού τμήματος Ουρανούπολης. 

 

Η Ομάδα Άμεσης Διάσωσης & Αντίδρασης χορήγησε στο Λιμεναρχείο Ουρανούπολης τρία φορητά φαρμακεία και υλικά αποκατάστασης για ένα χρόνο.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα