Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Έπεσαν δέντρα στη Χαλκιδική από τους ισχυρούς ανέμους

Οι ισχυροί άνεμοι που προκλήθηκαν από το μπουρίνι που έπληξε τη Χαλκιδική μετά τις 12 το μεσημέρι έριξαν δέντρα σε Σιθωνία και Κασσάνδρα. 

Ένα πεύκο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας, στην ευθεία μετά τον Όρμο Παναγίας με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή. 

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική, ενώ η Αστυνομία ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Δέντρα έπεσαν και πριν το κάμπινγκ Λακάρα, όπου διερχόμενοι οδηγοί απομάκρυναν τα σπασμένα κλαδιά από το δρόμο και συνέχισαν την πορεία τους. 

Στη χερσόνησο της Κασσάνδρας έπεσε δέντρο στο δρόμο μεταξύ Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.