Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Χαλκιδική

O Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ.Καραπατάκης Ιωάννης συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα τού Εθνικού Τμήματος και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ Χαλκιδικής κ Πάπα Βασίλειο πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία τής Τ.Δ Χαλκιδικής .

 

Τούς υποδέχθηκε  αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ Χαλκιδικής, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΠΑΛΛΗ Δημήτριο, την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΚΤΕΝΑ Χαρίκλεια την Β΄ Αντιπρόεδρο κ. ΤΣΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ευαγγελία το μέλος κ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Πέτρο 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Δ.Α Χαλκιδικής Ταξίαρχο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ.ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Στον Ταξίαρχο προσφέρθηκε το λάβαρο με το λογότυπο της IPA του Εθνικού Τμήματος.

Ο κ. Ταξίαρχος αναγνωρίζει το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ένωσής μας και ευχήθηκε καλή δύναμη καθώς και την στήριξή του για την υλοποίηση των δράσεων της Τοπικής Διοίκησης. 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής κ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος καλωσόρισε τον Πρόεδρο στην Χαλκιδική και του τόνισε ότι στη Χαλκιδική το »servo per amiceko » (υπέρ τής φιλίας) γίνεται πράξη.

Του ανέφερε την άριστη συνεργασία των δυο Ενώσεων με κοινές δράσεις και διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβουμε από κοινού πρωτοβουλίες και δράσεις καθένας στον τομέα του προς όφελος των αστυνομικών αλλά και την ανάδειξή του ανθρώπινου προσώπου τού σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.

Το Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Χαλκιδικής ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος για την τιμή που μας έκανε και μας επισκέφθηκε αλλά και για το συνεχές και έμπρακτο αποδεδειγμένο ενδιαφέρον του .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα