Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπογράφεται η σύμβαση για οδοποιία αγροτικής οδού από Σωζόπολη έως Ν. Τρίγλια

Ένα ακόμα έργο οδοποιίας θα αρχίσει να κατασκευάζεται, καθώς αναμένεται εντός των επομένων ημερών η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου. Πρόκειται για ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού από τη Σωζόπολη έως την Τρίγλια μήκους περίπου 5.200 μέτρων.

 

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.070.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.

 

Αφορά σε υφιστάμενο χωμάτινο δρόμο με προβλήματα. Παρουσιάζει ήπιο ανάγλυφο και κλίσεις, υψομετρικές διαφοροποιήσεις, λακκούβες και κροκάλες μεγέθους, ικανού να προκαλέσουν βλάβες στα κινούμενα οχήματα. Η υφιστάμενη χάραξη θα διατηρηθεί σε όλο το μήκος της, χωρίς να θιγούν ιδιοκτησίες και στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας. Προβλέπεται η κατασκευή υπόβασης, βάσης οδοστρωσίας θραυστού υλικού και ασφαλτόστρωση.

 

“Οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, ακόμη και το αγροτικό, δεν είναι ούτε πολυτέλεια ούτε και έργο βιτρίνας. Είναι έργο διευκόλυνσης, ασφάλειας και άμεσης ανταπόδοσης στον πολίτη. Με γνώμονα μόνο το συμφέρον των πολιτών θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας” ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα