Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η γιορτή μελιού στη Ν. Καλλικράτεια -ΦΩΤΟ-

Μια “γλυκιά” γιορτή, γεμάτη μέλι πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από τον Δήμο Ν. Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Ν. Καλλικράτειας και τους μελισσοκόμους του τόπου στην κεντρική πλατεία της Ν. Καλλικράτειας.

 

Στη “Γιορτή Μελιού” πέρα από τον στόχο που είναι η ανάδειξη του τοπικού προϊόντος, δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τη ζωή της μέλισσας, τα προϊόντα που παράγει και τη συμβολή αυτών στην υγεία και στην ομορφιά.

 

Στη γιορτή βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς και σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ο Δήμος στέκεται κοντά στους μελισσοκόμους του δήμου κι επιθυμεί την ανάδειξη του τοπικού μελιού αλλά και των άλλων αγαθών που προσφέρει η μέλισσα. Επιπλέον, προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε μέσα από τη συμμετοχής μας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “BeePathNet” τη σημασία της μέλισσας για το περιβάλλον”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα