Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άμεση επισκευή των ζημιών στα σχολεία ζητεί ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Την άμεση επισκευή των ζημιών, που έχουν ήδη καταγραφεί από τα αρμόδια κλιμάκια των μηχανικών του υπουργείου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα σχολεία του Δήμου Ν.Προποντίδας, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας της 10ης Ιουλίου 2019 ζητάει με έγγραφό του από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κων/νο Αχ. Καραμανλή, ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

 

Στο έγγραφό του ο κ. Καρράς επισημαίνει ότι ο χρόνος που απομένει για την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μικρός και οι διαδικασίες ιδιαίτερα χρονοβόρες.

Ο Δήμος δεν διαθέτει τα απαιτούμενα κονδύλια για την επισκευή τους. Συνεπώς, αυτή θα πρέπει να προχωρήσει με ενέργειες του Υπουργείου μέσω της αρμόδιας εταιρείας του “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε”.

Επισημαίνει, τέλος, ότι αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των παιδιών κι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η δέουσα ευαισθησία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα