Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αναβάθμιση των υποδομών στη Μεταμόρφωση και στο Βατοπέδι

Σύγχρονα πεζοδρόμια θα αποκτήσουν η Μεταμόρφωση και το Βατοπέδι μετά την ολοκλήρωση του έργου «Επισκευή – ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης και οικισμού Βατοπεδίου Δ.Κ. Ορμύλιας – Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων του Δήμου Πολυγύρου», η σύμβαση εκτέλεσης του οποίου υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 25/07/2019 μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου και της αναδόχου εταιρείας.

 

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 675.000 ευρώ περίπου και πέρα από την ανακατασκευή πεζοδρομίων περιλαμβάνει και ασφαλτοστρώσεις σε τμημάτα οδών σε διάφορα σημεία του Δήμου Πολυγύρου.

 

Στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης θα κατασκευαστούν 300 περίπου μέτρα πεζοδρομίων στην παραλιακή ζώνη, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες για την κίνηση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών. Το έργο ακόμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση καλαίσθητων φωτιστικών σωμάτων ενώ θα γίνει ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα στην περιοχή.

 

Στο Βατοπέδι οι παρεμβάσεις θα είναι ανάλογες και θα εκτελεστούν στο κέντρο του οικισμού, αναβαθμίζοντας την αισθητική και την λειτουργικότητά του.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019 και να ολοκληρωθεί σε διάστημα 11 μηνών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα