Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του υπ.βουλευτή ΚΙΝ.ΑΛ., Άρη Κανέλη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας

Το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κασσάνδρας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ.Αριστείδης Κανέλης.            

 

Ο κ. Κανέλης, που ως Δήμαρχος Κασσάνδρας ασχολήθηκε πολύ έντονα με την Πολιτική Προστασία και στήριξε την αναβάθμιση των μέσων της, έχει πάντα αυξημένο ενδιαφέρον για τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, γεγονός που αναγνώρισε δημόσια και ο Διοικητής του Κλιμακίου κ.Κυριάκος Χαλεπλής κατά τη θερμή υποδοχή που  του επεφύλαξε, λέγοντας χαρακτηριστικά "ήσουν ο Δήμαρχος που ήταν κοντά μας σε όλες τις δύσκολες ώρες".                  

 

 Στη συνέχεια ο κ. Χαλεπλής ανέφερε ότι βασικό ζήτημα για την Κασσάνδρα είναι η αναβάθμιση της πυροσβεστικής δομής από Κλιμάκιο σε Υπηρεσία καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Έχουμε τη δυνατότητα να αναβαθμιστούμε καθώς και ο αριθμός των συμβάντων που αντιμετωπίζουμε είναι δικαιολογεί την αναβάθμιση  και διαθέτουμε το απαιτούμενο προσωπικό αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή γι' αυτό. Θέλουμε να δεσμευτείτε ότι εφόσον εκλεγείτε θα μας βοηθήσετε να γίνουμε Υπηρεσία. Το αξίζουμε μεν αλλά κατά το παρελθόν κάποιοι  έδειξαν,δυστυχώς, αδιαφορία παρά το γεγονός ότι κοινοβουλευτικά μπορούσαν να το πετύχουν.  

                                                         

 Απόλυτα δεσμεύτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής για την αναβάθμιση του Κλιμακίου σε Υπηρεσία αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Στηρίζω το δίκαιο αίτημα σας που πρέπει να ικανοποιηθεί προς όφελος της Κασσάνδρας.  Γνωριζω τις ανάγκες της Χαλκιδικής. Εχω δειξει και στο παρελθον το ενδιαφερον μου και είμαι μαζι σας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα