Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άρης Κανέλης: Οι βασικές μας προτεραιότητες για τη Χαλκιδική

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΙΝ.ΑΛ, Άρης Κανέλης αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πως πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο ψηφοδελτιο του ΚΙΝ.ΑΛ

 

" Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχω μετά από πρόταση που μου τέθηκε από την Αθήνα. Μετά από μια θητεία στο Δήμο Κασσάνδρας ως Δήμαρχος και μετά από μια θητεία ως Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Διοίκηση της Νομαρχίας θεωρώ ότι έχω την εμπειρία να υπηρετήσω το Νομό και από τα Βουλευτικά έδρανα αφενός και αφετέρου ο  πολιτικός  χώρος του ΠΑΣΟΚ με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τώρα που μου ζητήθηκε να συμμετέχω ήταν απολύτως φυσικό να το κάνω" ανέφερε ο κ. Κανέλης. 

 

Σχολιάζοντας τα μείζονα ζητήματα της Χαλκιδικής αναφέρθηκε και στις  βασικές προτεραιότητες που θέτει για το νομό.

"Η Χαλκιδική αντιμετωπίζει πολλές ανάγκες και χρειάζεται σοβαρές παρεμβάσεις. Οφείλουμε να αναβαθμίσουμε σοβαρά το οδικό της δίκτυο. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε την ίδρυση μονάδας ΕΚΑΒ στο Νομό. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε τον εφιάλτη να χάνονται ανθρώπινες ζωές περιμένοντας ασθενοφόρο. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να στηρίξουμε τον σχεδιασμό για κατασκευή μαρινών για την ανάπτυξη του ακτοπλοϊκού τουρισμού. Να ολοκληρωθούν τα φράγματα για την εξοικονόμηση νερού.

Οφείλουμε να ενισχύσουμε την πυροπροστασία, να σταθούμε δίπλα στις Δημοτικές διοικήσεις και να τις ακούσουμε.

Να σταθούμε δίπλα στον μέσο επαγγελματία. Οφείλουμε να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη του τόπου με πρότυπα Νότιας Γαλλίας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε κάποιες φορές δύσκολες αποφάσεις. Πρέπει να σταθούμε υπεύθυνα και σοβαρά σε όλες τις περιστάσεις. Να εξασφαλίσουμε ευημερία και κοινωνική ειρήνη στον τόπο μας. Να δώσουμε τα εφόδια στη νέα γενιά να αναπτυχθεί στον τόπο της".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα