Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεκρός βρέθηκε ο δόκιμος μοναχός από την Ουκρανία στη Μονή Φιλοθέου

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου Ουκρανού δόκιμου μοναχού, ο οποίος αγνοούταν εδώ και μέρες στο Άγιο Όρος, όπου είχε πάει για επίσκεψη.

 

Με ανακοίνωση της η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι ο δόκιμος μοναχός βρέθηκε νεκρός στην ευρύτερη περιοχή της Ι.Μ. Φιλοθέου στο Άγιο Όρος, εκεί όπου τις τελευταίες μέρες είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες  της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ο 43χρονος Ουκρανός, είχε ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου για να επισκεφθεί γνωστό του στη μονή Καρακάλλου. Με μήνυμα που του έστειλε από το κινητό του τηλέφωνο, τον ενημέρωσε ότι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών -χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες- δεν θα τα κατάφερνε. Οι έρευνες ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου και επικεντρώθηκαν στα μονοπάτια που οδηγούν στη Μονή Φιλοθέου.

 

 Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ δεν είχε έντομα σημάδια σήψης λόγω του παγετού και του χιονιού στην περιοχή.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα