Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ταχύπλοο τραυμάτισε τουρίστα στη Ν. Ποτίδαια

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας ξένος τουρίστας στο μηρό από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή της  Νέας Ποτίδαιας.

Την Κυριακή το μεσημέρι ενημερώθηε το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για περιστατικό τραυματισμού 48χρονου αλλοδαπού λουόμενου, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας.

 

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τραυματίστηκε από εκμισθούμενο ταχύπλοο σκάφος, το οποίο διενεργούσε έλξη θαλασσίου καναπέ. Στο εν λόγω σκάφος επέβαινε ο χειριστής του μαζί με αλλοδαπό υπήκοο, τα παιδιά του οποίου επέβαιναν επί του θαλασσίου καναπέ. 

 

Ο 48χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην περιοχή των ισχίων και των γεννητικών οργάνων, διεκομίσθη άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής του ταχυπλόου σκάφους κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ διορίστηκε και πραγματογνώμονας ναυπηγός προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

 

Νωρίτερα, χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας, 39χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα