Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η 6η Εθελοντική Διήμερη Αιμοδοσία της Ένωση Αστυνομικών Χαλκιδικής

Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής  πραγματοποίησε την 6η διήμερη  Εθελοντική Αιμοδοσία για λογαριασμό της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

 

H συμμετοχή των αστυνομιών ήταν αρκετά μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά και τις δύο μέρες 37 μονάδες αίματος, σε μία περίοδο μάλιστα που οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται ραγδαία.

 

Στα τρία χρόνια πλέον λειτουργίας της η Τράπεζα έχει ξεπεράσει σε απόθεμα τις 300 μονάδες, ενώ άμεσα έχουν διατεθεί σε αστυνομικούς ή συγγενικά τους πρόσωπα όσες φορές χρειάστηκαν τις απαιτούμενες μονάδες.

 

Το ΔΣ της Ένωσης αναφέρει:  "Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους αιμοδότες που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας αυτή, προσφέροντας ένα αγαθό τόσο πολύτιμο στον κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη, καθώς συμμετέχουν ενεργά όχι μόνο κατά την διοργάνωση των εθελοντικών αιμοδοσιών αλλά και σχεδόν καθημερινά πηγαίνοντας μεμονωμένα.

 

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις βαθύτατες ευχαριστίες  τόσο στο προσωπικό όσο και στους γιατρούς της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής για την άριστη συνεργασία που είχαμε και πάλι.

 Η προσφορά είναι έννοια συνυφασμένη για τον κάθε Αστυνομικό της Χαλκιδικής και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη εκδηλώνοντας παράλληλα και το κοινωνικό του πρόσωπο".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα