Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ν. Μουδανιών στο πρόγραμμα Erasmus+

Εγκρίθηκε η αίτηση του Δημόσιου ΙΕΚ Ν. Μουδανιών στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Δράσεις πολυπολιτισμικής γαστρονομίας. Η περίπτωση της Ισπανίας».

 

     Το Erasmus+ είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό. Μέσω των σχεδίων κινητικότητας, οι ωφελούμενοι μπορούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες με στόχο την προσωπική τους ανάπτυξη, να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, να έρθουν σε επαφή με μια νέα κουλτούρα και πολιτισμό και να αναπτύξουν το αίσθημα της ευρωπαϊκής τους ταυτότητας.

 

     Η ροή του ΔΙΕΚ Νέων Μουδανιών  αφορά συνολικά 16 καταρτιζόμενους/ες, οκτώ από το τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) και οκτώ από το τμήμα «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής»  για 16 ημέρες στη Βαρκελώνη της Ισπανίας  με τα έξοδα πληρωμένα από το πρόγραμμα, μέσω της Εθνικής μονάδας που είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα