Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μετεκλογικό μήνυμα του Μανώλη Καρρά

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους γι’ ακόμη μία φορά, δίνοντας στο συνδυασμό μας αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Για όσους μας ψήφισαν, η δική τους ψήφος αποτελεί όχι μόνο δείγμα εμπιστοσύνης, αλλά εντολή και ευθύνη. Εντολή να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση κάθε γωνιάς του Δήμου μας και ευθύνη να διαχειριστούμε με εντιμότητα και με όραμα τα δημοτικά θέματα.

 

Επίσης, επειδή ιστορία δεν γράφουν μόνο οι μονάδες, αλλά και οι ομάδες θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας –άξιοι συνεργάτες- οι οποίοι έδωσαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα, δέθηκαν όλοι μεταξύ τους αρμονικά και συστρατεύτηκαν για το καλό του τόπου μας, δίνοντας μου το δικαίωμα να πω ότι φάνηκε πως ήμασταν «μια πολύ δυνατή ομάδα»!

Ακόμη μία ομάδα που ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, είναι όλοι όσοι με στήριξαν σ’ αυτόν τον αγώνα, όπου με κάθε τρόπο, ακόμη και με τον καλό τους λόγο όλο αυτό το διάστημα, μας πλαισίωσαν με όρεξη και με ζήλο, μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν αφιερώνοντας χρόνο για τον συνδυασμό μας!

 

Τέλος, ένα ιδιαίτερο προσωπικό ευχαριστώ αξίζει στην οικογένεια μου –στην γυναίκα μου και στα τρία μου αγόρια, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα, στα καλά και στα άσχημα δίνοντας μου πάντα κουράγιο και στηρίζοντας με. Παρ’ όλο που όλο αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν, μου έχουν σταθεί και μου έχουν συμπαρασταθεί επειδή και μόνο εγώ το αγαπάω.

 

Τέλος, θέλω να ξέρετε πως η αγάπη που μας δείξατε και η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλατε –τόσο εμένα όσο και τους συνεργάτες μου- είναι ιδιαίτερα συγκινητική και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα με κάθε δυνατή προσπάθεια, όλα αυτά τα έργα τα οποία ξεκινήσαμε και μαζί να συνεχίσουμε και ν’ αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, δημιουργώντας όλα όσα σας υποσχεθήκαμε προεκλογικά. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί συνεχίζουμε για ένα σύγχρονο δήμο.

Το χρωστάμε σε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν, το χρωστάμε σε όλους γενικά τους συμπολίτες μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας!!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα