Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τελετή Διδυμοποίησης Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής με το Σύνδεσμο Καταδρομέων Λεμεσού

Στην κατάμεστη αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας,  μέσα σε πατριωτικό αλλά και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή Διδυμοποίησης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής με τον Σύνδεσμο Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού Κύπρου.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τρεις δημότες καταδρομείς της Α΄ Μοίρας Καταδρομών "κομάντος 74" (όπως ονομάστηκε τότε η επιχείρηση αυτοκτονίας), για τις επιχειρήσεις της Κύπρου το 1974. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Γούναρης Διοικητής 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών ΕΛ-ΑΛΑΜΕΪΝ Ρεντίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννης Κοτσάνης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής.

Το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, εκπροσώπησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Αγούλας.

Ακολούθησε γεύμα των καλεσμένων στο χώρο του κοσμικού κέντρου ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.

του Στ. Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα