Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κασσάνδρα: Η μάχη της β΄ Κυριακής και τα μετεκλογικά μηνύματα

Η μάχη για τη δεύτερη Κυριακή στο Δήμο Κασσάνδρας έχει ξεκινήσει και η Αναστασία Χαλκιά που είναι καινούρια σε τέτοιους αγώνες έρχεται αντιμέτωπη με ένα παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος και πρώην δήμαρχο, τον Κώστα Παπαγιάννη.

Ο νυν δήμαρχος Κώστας Κυρίτσης έλαβε την τρίτη θέση στις εκλογές της πρώτης Κυριακής και μένει να φανεί, αν θα δηλώσει τη στήριξή του σε κάποιον από τους δύο μονομάχους της δεύτερης Κυριακής. 

 

Η Αναστασία Χαλκιά σε μήνυμά της αναφέρει:

 

"Κασσανδρινές και Κασσανδρινοί 

Αισθάνομαι εγώ και οι συνεργάτες μου τη βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για τη μεγάλη τιμή που μας επιφυλάξατε και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλατε δίνοντας μας τη νίκη και την πρώτη θέση στις εκλογές της Κυριακής.

Η ελπιδοφόρα πορεία μας για την πρόοδο που ξεκίνησε και θα φέρει την ανατροπή δεν ανακόπτεται με κανέναν τρόπο και από κανέναν. Εκείνοι που επιχειρούν να γυρίσουν το Δήμο μας και τον τόπο μας στο παρελθόν ματαιοπονούν . Όμως για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας , για την καλύτερη επίτευξη των διακηρύξεων μας και την πιστή εφαρμογή του προγράμματός μας, σας θέλουμε όλους και όλες μαζί μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου για την έως τώρα συμπαράστασή σας, σας καλώ να συμπορευτούμε χέρι-χέρι έως τις εκλογές της Κυριακής αλλά και στη συνέχεια για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τον τόπο μας!

Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας είναι διάπλατος μας περιμένει και μας χωράει όλους χωρίς αποκλεισμούς και διχόνοιες. Το ταξίδι που ξεκινήσαμε με όραμα με ανιδιοτέλεια με θάρρος με αποφασιστικότητα και με γνώση ολοκληρώνεται την Κυριακή και η "Ιθάκη" ήδη άνοιξε τις πύλες της για να μας υποδεχθεί . Και η δική μας η "Ιθάκη", η Κασσάνδρα της καρδιάς μας, δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα σεβαστώ την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και θα τιμήσω τις προσδοκίες που στηρίζετε στο πρόσωπό μου και θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας όπως ήμουνα έως σήμερα στη ζωή μου! 

Εμπρός λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής! Μια νίκη για μια νέα αρχή με νέους ανθρώπους! Μια νίκη δική μας ! Μια νίκη των παιδιών μας ! Μια νίκη της Κασσάνδρας του αύριο!"

 

Ο Κώστας Παπαγιάννης σε μήνυμά του αναφέρει: 

 

"Η Κασσάνδρα ενώνει. Η πρώτη Κυριακή τελείωσε. Οι όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις σε επίπεδο θέσεων, τελείωσαν. Τώρα, για την επόμενη Κυριακή, υπάρχουν μόνο δύο πρόσωπα, αφού η εκλογή δημοτικών συμβούλων έχει κριθεί.

Συγκρίνεται η ικανότητα και η εμπειρία, με την ανυπαρξία και την οπισθοδρόμηση.  Και όλα αυτά μεγεθύνονται από τον εκλογικό νόμο. 

Συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τον αγώνα τους.

Καλούμε να επικρατήσει ηρεμία και σεβασμός σε όλους τους συμμετέχοντες στις Δημοτικές εκλογές.Τα νταούλια που ηχούσαν χθες βράδυ (σσ Κυριακή βράδυ) ,από συγκεκριμένο συνδυασμό, σε συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο είναι καταδικαστέα από εμάς και θυμίζουν παλιές κακές εποχές. Η ταπεινότητα θα συνεχίσει να είναι η σημαία μας." 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα