Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Στο εξωτερικό η 15χρονη που αγνοούταν στη Ν.Καλλικράτεια

Προβληματισμός από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες αρχές

 

Στο εξωτερικό εντοπίστηκε σώα η 15χρονη Λάουρα Τ. που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (17/01/2017) από την Ν.Καλλικράτεια, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.

 

Στο πλαίσιο της αναζήτησής της και καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της σε έτερη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η ανήλικη.

 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα