Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γυρίσματα δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της RAI στη Χαλκιδική

Οι παραγωγοί της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Un posto al sole της RAI3, της μακροβιότερης σειράς στην ιταλική τηλεόραση επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική με σκοπό να τη χρησιμοποιήσουν ως τηλεοπτικό σκηνικό.

Η εν λόγω σειρά μεταδίδεται σε καθημερινή βάση στο κανάλι RAI 3 και RAI SAT τα τελευταία 23 χρόνια με πάνω 1.700.000 τηλεθεατές.  

Από τις 7 μέχρι τις 11 Απριλίου βρέθηκαν στη Χαλκιδική ο διευθυντής παραγωγής, Massimiliano Lucon με τους συνεργάτες του για να επιλέξουν τις τοποθεσίες όπου θα γίνουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα της ιστορικής σειράς.

Οι παραγωγοί της σειράς μετά την 4ήμερη παραμονή τους είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο και τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιο και περιηγήθηκαν στην Σιθωνία και την Αμμουλιανή και έμειναν ενθουσιασμένοι με την αυθεντικότητα της περιοχής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα