Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Στέλιος Κωστίκας υποψήφιος πρόεδρος στη Νικήτη

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Κωστίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην κοινότητα Νικήτης. Όπως αναφέρει ο ίδιος,  προτεραιότητά του για τη Νικήτη θα είναι ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Η ανακοίνωση

"Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019 πλησιάζουν. Με το νέο νόμο "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ" οι κοινότητες αποκτούν μεγαλύτερη αυτονομία. Για πρώτη φορά ο πρόεδρος και το κοινοτικό συμβούλιο εκλέγονται με ξεχωριστή κάλπη.
 Η επόμενη ημέρα πρέπει να είναι η αφετηρία μιας νέας παραγωγικής εποχής. Μπορούμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε μια νέα περίοδο, με σεβασμό στο περιβάλλον και κανόνα την σωστή διαχείριση της καθημερινότητας. Προτεραιότητες μας ο τουρισμός, ο πρωτογενής τομέας και η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Με όραμα και ευθύνη, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αποφάσισα με τη δική σας στήριξη, να διεκδικήσω την θέση του προέδρου της κοινότητας Νικήτης.
Στις επόμενες ημέρες σταδιακά θα ανακοινώνονται και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το συνδυασμό μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα