Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος δεν στηρίζει την παράταξη του Μ. Καρρά

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ν. Προποντίδας, Θωμάς Παπαδόπουλος, ένα αξιόλογο στέλεχος της παράταξης του νυν δημάρχου Μανώλη Καρρά, που διατέλεσε και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, αποφάσισε να μην στηρίξει εκ νέου την παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

 

Όπως ο ίδιος επισημαίνει σε δημόσια τοποθέτησή του, δεν υπήρχε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή προς τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για τα φλέγοντα θέματα. Αποτέλεσμα ήταν να αισθάνεται ο ίδιος ξένο σώμα στην παράταξη. 

 

Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει:

"Αγαπητοί Φίλοι, Συνδημότες, με όσους από εσάς έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε θα γνωρίζετε πως εδώ και καιρό έχω κάποιες απόψεις που δεν με βρίσκουν σύμφωνο με τον τρόπο λειτουργιας του συνδυασμού στον όποιο ανήκω.

Πιστεύω πως ένα περιβάλλον ενημέρωσης για όλα τα θέματα με στόχο την βελτίωση αδυναμιών κάθε τομέα θα λειτουργούσε πιο συνδετικά στις μεταξύ μας σχέσεις.

Ο πρώτος λόγος για τον όποιο αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν για να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της γενικότερης εικόνας αυτού του τόπου.

Μιας εικόνας που θεωρώ ότι επιτεύχθηκε με την ψήφιση των έργων και της χρηματοδότησης εξ ιδίων πόρων και η οποία χωρίς την στήριξη των πλείστων συναδέλφων της συμπολίτευσης -ακόμη και των ανεξαρτητοποιημένων- δεν θα είχε επιτευχθεί.

Όσον αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας έχω ήσυχη την συνείδηση μου, διότι πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, σε συνάρτηση με το χρονικό διάστημα του ενός έτους και των εργαλείων που μου δόθηκαν για να τα φέρω εις πέρας.

Όμως εγώ αισθάνομαι ξένο σώμα, δεν αισθάνομαι χρήσιμος σε αυτόν τον συνδυασμό. Αυτή είναι η άποψη που έχω σχηματίσει.

Δηλώνω λοιπόν ότι δεν μπορώ να στηρίξω εκ νέου με την παρουσία μου την σημερινή Διοίκηση του Δήμου."

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα