Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Let's do it Greece: Καθάρισαν την Τρανή Αμμούδα μαθητές του Δ. Σχολείου Αγ.Νικολάου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και μεγάλη διάθεση για εθελοντική δράση, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου καθάρισαν την ακτή στην Τρανή Αμμούδα, στο πλαίσιο του Let's do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της Χώρας.

Οι μαθητές με σακούλες απορριμμάτων στα χέρια μάζεψαν πλαστικά, χαρτιά και άλλα σκουπίδια από την μεγάλη παραλία της περιοχής, στέλνοντας το μήνυμα ότι φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε. Στο πλευρό των μαθητών ήταν και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Νικολάου, Γιώργος Παρδάλης. 

 

Θεματική της φετινής δράσης του Let's do it Greece είναι η Οικογένεια θέλοντας να στείλει παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους εμάς που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο!

Στο πλαίσιο του Let's do it Greece, έχουν προγραμματιστεί δεκάδες δράσεις στη Χαλκιδική από σχολεία, συλλόγους και φορείς!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα