Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας δρόμου «Γίνε Specialistas» στα Ν. Μουδανιά - ΦΩΤΟ-

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, μικρών μαθητών αλλά και ενηλίκων πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, ο αγώνας δρόμου «Γίνε Specialistas» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Ειδικό Σχολείο Νέας Προποντίδας.

 

Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε δύο ομάδες: διαδρομή 1000m για μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και διαδρομή 6000m για όλους τους συμμετέχοντες (από 12-112 χρονών).

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, όλοι έτρεξαν με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα, καθώς ο αγώνας αυτός ήταν άνευ συναγωνισμού, κι όλοι όσοι τερμάτιζαν λάμβαναν το μετάλλιο τους και συμμετείχαν για την στήριξη των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Προποντίδας προκειμένου ν’ αποκτήσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για το σχολείο τους.

 

Την έναρξη της μεγάλης αυτής γιορτής χαιρέτισε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και τους εθελοντές γι’ αυτή τη διοργάνωση. Αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που έκανε και συνεχίζει να κάνει η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε επίπεδο σχολείων, εξοπλισμού, προσβασιμότητας, με απώτερο σκοπό την εκπαίδευση, την κατάρτιση, την κοινωνική τους φροντίδα και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καρράς τόνισε: «Μία κοινωνία μπορεί να πάει ψηλά και ν’ ανεβάσει τον πολιτιστικό δείκτη ακόμη περισσότερο, αν δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες σε όλα τα μέλη της. Ο Δήμος μας, θέλει να δώσει στα παιδιά με αναπηρία περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες στη εκπαίδευση, με την αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού στο Ειδικό Σχολείο Νέας Προποντίδας. Γιατί πιστεύουμε ότι ένας Δήμος είναι Σύγχρονος και ισχυρός, μόνο όταν είναι κοντά στον πολίτη και ιδιαίτερα στον πολίτη που έχει ανάγκη από ενδιαφέρον και στήριξη!».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα