Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βραβεύτηκε το Sani Dunes του Sani Resort

Το Sani Dunes του Sani Resort στη Χαλκιδική διακρίθηκε στα Connoisseur Circle Hospitality Awards (το Connoisseur Circle είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία), κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel.

 

Η απονομή των βραβείων έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB στο Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin, τιμώντας την αριστεία στον τομέα του τουρισμού, με παρόντες περισσότερους από 400 προσκεκλημένους απ’ όλο τον κόσμο.

 

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στις φιλοξενούμενους που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

 

Η αναγνώριση του Sani Resort σε αυτά τα βραβεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει. Η αρχιτεκτονική μελέτη, το interior design, καθώς και η επίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου – Ανδρεάδη.

Ο Σταύρος Ανδρεάδης, σχολίασε στο facebook:

«Πριν λίγες μέρες το εγκυρότερο γερμανικό τουριστικό έντυπο connoisseur circle απένειμε, όπως κάθε χρόνο, τα βραβεία του για το 2018 σε οκτώ κορυφαία ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Στο δικό μας SANI DUNES, σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα Νίκη Ανδρεάδη και την ομάδα της των nimand architects, απονεμήθηκε το βραβείο: «best hospitality design award 2018».

Η πολύ μεγάλη διεθνής αυτή βράβευση, σε ένα ανταγωνισμό απέναντι στις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες στον κόσμο, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για τον όμιλο μας. Παράλληλα είναι και μια περίτρανη αναγνώριση του έργου της αρχιτέκτονος Νίκης Ανδρεάδη, που χρόνια τώρα, έχει σχεδιάσει με μεγάλο ταλέντο, συνέπεια, αγάπη και αφοσίωση τα ξενοδοχεία SANI και IKOS.

Η διεθνής κριτική Επιτροπή των βραβείων έδωσε στο SANI DUNES τον χαρακτηρισμό : «hellenic harmony».

πηγή: etravelnews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα