Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Η κοινωνική κωμωδία «Ειδήσεις είναι… θα περάσουν» στον Πολύγυρο

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Ειδήσεις είναι… θα περάσουν», κοινωνική κωμωδία, σκηνοθεσία Μάριος Ντερντές. Φιλική Παραχώρηση Κειμένων: Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Φειδάς, Μάριος Ντερντές

 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, Ώρα 21:00, Είσοδος ελεύθερη

 

Λίγα Λόγια για την Παράσταση:

Βλέπουμε τις ζωές… Ενός άντρα εθισμένου στους οικονομικούς όρους ο οποίος, αδιαφορώντας για την προσωπική του ζωή και ευτυχία, αποχαυνώνεται παρακολουθώντας συνεχώς δελτία ειδήσεων. Ενός μετανάστη που πουλάει τριαντάφυλλα και δείχνει πως παρά την καταγωγή του, το χρώμα της επιδερμίδας του και τις προσβολές που δέχεται καθημερινά κρύβει μέσα του μια ψυχή που αισθάνεται, αγαπά και πονάει. Μιας νεαρής Ρωσίδας η οποία παρότι ταξίδεψε στην Ελλάδα προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης, αναγκάστηκε να ψιθυρίσει τώρα στα κακόβουλα σχόλια των άλλων ανθρώπων: «Ντρέπομαι». Ενός πρώην μεγάλου ονόματος της πίστας που έζησε το όνειρο του και τώρα λέει τις μεγαλύτερες αλήθειες.

 

Αυτοί και πολλοί άλλοι ενσαρκώνονται από τους 3 ευρηματικούς ηθοποιούς οι οποίοι εργάστηκαν με αγάπη και μεράκι με κύριο σκοπό όχι να υπενθυμίσουν τα πάσης φύσεως προβλήματα των σύγχρονων Ελλήνων, αλλά να τους παροτρύνουν μέσα από το γέλιο τους να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα, ανυποταγή και χιούμορ. Ενώ όλοι μας θέλουν άβουλους και παθητικούς και λένε στον καθένα από εμάς «Σώπα»! έρχονται οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες και βροντοφωνάζουν «Μίλα»!. Επίσης, δε λησμονούν να προσθέσουν με έντονο αίσθημα πατριωτισμού τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους πρέπει να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες τονίζοντας πως η Ελλάδα ένωσε με μια φλόγα τον κόσμο ολόκληρο! Οι ηθοποιοί γνωστοί από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Οι συμμαθητές» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή την φορά στο θέατρο.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥΣΗ

ΆΡΗΣ ΤΣΑΠΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα