Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σάρτη: Ο δήμαρχος Γιάννης Τζίτζιος εγκαινίασε έργα 10 εκατ. ευρώ -ΦΩΤΟ-

Μια σειρά σημαντικών έργων στη Σάρτη που ο προϋπολογισμός τους φτάνει περίπου τα 10 εκατομμύρια ευρώ, εγκαινίασε το Σάββατο ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και κόσμου.

 

Στα αποδυτήρια του γηπέδου πραγματοποιήθηκε αγιασμός και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σάρτης, Μιχάλης Σπανός και ο αντιπρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Σάρτης, τίμησαν τον δήμαρχο Σιθωνίας για την προσφορά του και το ενδιαφέρον του για τη Σάρτη. 

 

"Με χαρά εγκαινιάσαμε σήμερα μια σειρά έργων στην Κοινότητα της Σάρτης, προϋπολογισμού 10 εκ. ευρώ, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και των επισκεπτών. Ο στόχος μας να μετατρέψουμε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας σε σύγχρονους και λειτουργικούς, έχει επιτευχθεί στον μεγαλύτερο βαθμό" σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τζίτζιος. 

 

Τα έργα αφορούν σε πλακοστρώσεις, στην κατασκευή πλατειών, στον παραλιακό πεζόδρομο, στις πεζογέφυρες, στον φωτισμό, στην ανακατασκευή Παιδικού Σταθμού.

Επίσης στην εξασφάλιση επάρκειας και ποιότητας νερού με νέες γεωτρήσεις, στην κατασκευή και λειτουργία Μονάδας Βελτίωσης Ποιότητας Νερού, στην κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης, στην επέκταση αποχέτευσης στο συνοικισμό Νεόκτιστων και στην βελτίωση του βιολογικού καθαρισμού.

 

Ο δήμαρχος Σιθωνίας τίμησε τον προηγούμενο πρόεδρο της Κοινότητας Σάρτης, Ανέστη Τσελεπή για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα