Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα: Νέες Προοπτικές – Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα

Η οικονομική κρίση είχε δυσμενείς επιπτώσεις σε βάρος των επιχειρήσεων, οι οποίες αντιμετωπίζουν εκτεταμένη πτώση της ζήτησης, διαταραχή των κανόνων παροχής εμπορικών πιστώσεων και αναθεώρηση της συνεργασίας τους με τα τραπεζικά ιδρύματα. 

 

 Στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου, στις 18:00, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργανώνουν στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, ενημερωτική ημερίδα με θέμα « Νέες προοπτικές – Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα ».

 

 Το μεγάλο στοίχημα όλων μας πρέπει να είναι η επανεκκίνηση των επενδύσεων του βορειοελλαδικού «επιχειρείν». Στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Εθνική Τράπεζα, η οποία εδώ και 178 χρόνια στηρίζει την ελληνική οικονομία, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να διαχειριστεί τις επιχειρηματικές προκλήσεις και τις ανάγκες των πελατών της στη Βόρεια Ελλάδα.

 

 Καλούμε όλα τα μέλη μας να παραβρεθούν στην συζήτηση. Μία συζήτηση ουσίας για

να αντιμετωπίσουμε από κοινού την νέα πραγματικότητα όπως αυτή έχει πλέον διαμορφωθεί, να ενημερωθούμε για τους τρόπους που η Εθνική Τράπεζα μπορεί να στηρίξει τις επιχειρήσεις μας και να μεταφέρουμε όλα όσα μας απασχολούν, τους προβληματισμούς μας και τις ανησυχίες μας. 

 

Μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα στελέχη της παλαιότερης τράπεζας στην Ελλάδα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις μέσα στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον, να έχουμε ενεργό συμμετοχή στην αναπτυξιακή διαδικασία με στόχο την ανάκτηση της πραγματικής και όχι επίπλαστης ευημερίας, να απεμπλακούμε από αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος και να αποτελέσουμε τον μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας στην χώρα μας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα