Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου: Έπεσε τοίχος λόγω κακοκαιρίας

Ζημιές  στην πρόσοψη του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Πολυγύρου σημειώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Πολυγύρου, Δημήτρης Ζαγγίλας, λόγω των πρόσφατων σφοδρών χιονοπτώσεων αλλά και των βροχοπτώσεων που συνεχίζονται και σήμερα, ξεκόλλησαν από εξωτερικό τοίχο τα κόκκινα διακοσμητικά τουβλάκια, με τα οποία ήταν διακοσμημένος και έπεσαν στο έδαφος.



"Συνεργεία του Δήμου έσπευσαν στο σημείο και πήραν μέτρα ασφαλείας, τοποθετώντας κώνους και κορδέλες, ώστε να αποτρέψουν την πρόσβαση σε περαστικούς. Ωστόσο, δεν υπήρχε σήμερα κόσμος στα δικαστήρια λόγω της απεργίας των δικηγόρων για το Μακεδονικό" σημείωσε.

Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ότι τα τούβλα έχουν συγκεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο και τη Δευτέρα, μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του Δικαστικού Μεγάρου, οι υπηρεσίες του δήμου θα αποκαταστήσουν τις φθορές.

Το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου εγκαινιάστηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2004 από τον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Παναγιώτη Πανούρη. Το κτίριο εμβαδού 4.883 τ.μ. διαθέτει 3 μεγάλες και 3 μικρές αίθουσες ακροατηρίων, αίθουσες αναμονής κοινού, χώρους συνάντησης δικηγόρων κοινού, δωμάτια αναμονής μαρτύρων και άνετους γραφειακούς χώρους για τους Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς όπως και τους δικαστικούς υπαλλήλους. Επίσης υπάρχουν βιβλιοθήκη, αίθουσα συνεδριάσεων και χώροι αρχείων, χώροι λειτουργικοί για τη διευκόλυνση του έργου της απονομής της δικαιοσύνης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το έργο δεν έχει παραληφθεί διότι εντοπίστηκαν διάφορα κατασκευαστικά προβλήματα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα