Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στον συνδυασμό Βαλιάνου η Ελ. Χατζησταματίου

Στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Αριστοτέλη Στέλιου Βιαλιάνου, εντάσσεται η Ελευθερία Χατζησταματίου, η οποία είχε ανακοινώσει πριν από καιρό ότι θα κατέλθει στο δήμο Αριστοτέλη, ως υποψήφια δήμαρχος. 

 

Μέτα τη συνάντηση των δύο  η κ. Χατζησταματίου αποφάσισε να ενταχθεί στο συνδυασμό του Στ. Βαλιάνου.

 

«Ενόψει μιας εκλογικής διαδικασίας με απλή αναλογική, που σε αρκετές περιπτώσεις ευνοεί τον κατακερματισμό δυνάμεων στο βωμό προσωπικών επιδιώξεων, εδώ στον Δήμο Αριστοτέλη αποδεικνύουμε ήδη, πως η σύνθεση και η συνεργασία είναι επιλογή μας και αφετηρία μιας νέας παραγωγικής εποχής για το Δήμο μας. 

Ευχαριστώ και συγχαίρω την Ελευθερία Χατζησταματίου για το παράδειγμά της» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Βαλιάνος.

 

Σε δήλωσή της η κ. Χατζησταματίου ανέφερε:

 

"Η ανάγκη που είχα διαγνώσει, να εκπροσωπηθεί η κοινωνία που νοιάζεται να συνενώσει τις δυνάμεις της για το συλλογικό καλό χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με ώθησε πρόσφατα να ανακοινώσω την πρόθεσή μου να ηγηθώ μιας προσπάθειας ευθύνης και προσφοράς, ως υποψήφια Δήμαρχος Αριστοτέλη.

Ωστόσο, σύνθεση, προσφορά και ευθύνη, δεν συνοδεύουν μόνο τη φιλοδοξία να ηγείσαι. 

Γι` αυτό, λοιπόν, βάζοντας πάνω απ` όλα το συλλογικό συμφέρον και την ανάγκη ώθησης στη σύνθεση δυνάμεων και στην ποιοτική αναβάθμιση στόχων και πρακτικών που έχει ανάγκη ο Δήμος Αριστοτέλη, αποφάσισα να συνταχθώ στην προσπάθεια και στο κάλεσμα που μου απεύθυνε ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, τους νέους μας, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις, στη βάση μιας ισότιμης συνεργασίας και ανοιχτής συζήτησης να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Για το κοινό μας Όραμα, την Ανάπτυξη των χωριών μας στο πλαίσιο ενός νέου ξεκινήματος του Δήμου, με διαφάνεια, αίσθηση του χρέους, σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη.

Καλώ τους συμπολίτες που με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τη διάθεσή μου να ηγηθώ, με τον ίδιο ενθουσιασμό να στηρίξουν, μαζί μου, μια προσπάθεια πραγματικής ανανέωσης και πολυδιάστατης αναπτυξιακής προοπτικής για τον Δήμο Αριστοτέλη.

Ήμουν και θα είμαι κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και στα ευρύτερα θέματα ανάπτυξης του δήμου, όπως έπραττα εδώ και πολλά έτη.

Σήμερα ζητώ την στήριξη όλων των φίλων και συνδημοτών μου, για να μπορέσω να προσφέρω από όποια θέση μπορώ στο κοινό καλό και στην ανάπτυξη της περιοχής που γεννήθηκα , μεγάλωσα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να ζω.

Είμαι πεπεισμένη ότι ο δήμος Αριστοτέλη μπορεί να αλλάξει και γίνει πανελλαδικό πρότυπο, αρκεί οι ιδέες μας και κυρίως η ομόνοια να είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να μας καθοδηγούν.

Σας περιμένω έμπρακτα στο κάλεσμα αυτό με την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα κοντά σε οποιονδήποτε συμπολίτη μου με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό". 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα