Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση της Κ.Ιγγλέζη με εκπροσώπους κατοίκων στη Συκιά

Με εκπροσώπους των κατοίκων της Συκιάς σχετικά με το πρόβλημα της έκδοσης τίτλων κυριότητας στις εκτάσεις που είχαν διανεμηθεί από το Υπουργείο Γεωργίας συναντήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη κατά την επίσκεψη της στη Συκιά το περασμένο Σάββατο.

 

Η κ. Ιγγλέζη ενημέρωσε αναλυτικά τους κατοίκους για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την επίλυση του προβλήματος, καθώς και ότι είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη διευθέτηση του θέματος.

 

Επιπλέον, ενημέρωσε τους κατοίκους για την παρέμβαση της στη Γενική Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών, σχετικά με την Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών με την οποία μεταβιβάζονται στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. ακίνητα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και περιπτώσεις ακινήτων στην περιφέρεια Συκιάς Χαλκιδικής.

 

Επιπροσθέτως, προς αυτή την κατεύθυνση έχει ενημερώσει αναλυτικά για όλα τα παραπάνω και το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σε σχετική συνάντηση που είχε, προκειμένου να συνεισφέρει στην επίλυση του προβλήματος που χρονίζει.

 

Τέλος η κ. Ιγγλέζη διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι στηρίζει έμπρακτα τα αιτήματα τους και ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για τη δρομολόγηση της επίλυσης του θέματος, η οποία αναμένεται σύντομα.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα