Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σεμινάρια για επαγγελματίες από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή Αστική Εταιρία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.» και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών τους, διοργανώνουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια με την εταιρία microSTARS του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών κι Εργαλείων στα Νέα Μουδανιά, με τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 

Δευτέρα 19/11/2018 και ώρες 17:00 – 19:00

Θέμα: "Στρατηγική Marketing για Αύξηση των Κρατήσεων μικρών και μεγάλων τουριστικών καταλυμάτων "

Εισηγητής: Δημητριάδης Δημήτριος, Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, ΚΕΠΑ

 

Δευτέρα 19/11/2018 και ώρες 19:30 - 21:30

Θέμα: "Αξιοποίηση των social media προς όφελος της επιχείρησής μου"

Εισηγήτρια: Αγνή Παγούνη, Σύμβουλος του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, ΚΕΠΑ

 

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα