Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έργα για την αναβάθμιση της σχολικής στέγης στο Δήμο Κασσάνδρας

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Κασσάνδρας με στόχο την ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης των σχολικών υποδομών του Δήμου. Αποτέλεσμα ήταν η ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 τόσο του νέου «Λυκείου – Γυμνασίου Κασσανδρείας» ολικού Προϋπολογισμού 3.430.000,00€ όσο και του νέου «Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ν. Φώκαιας» ολικού Προϋπολογισμού 786.987,11€.

 

Μάλιστα, ο φάκελος του νέου «Λυκείου – Γυμνασίου Κασσανδρείας» συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία κατά τον τεχνικό έλεγχο και τη συγκριτική αξιολόγηση που διενεργήθηκαν από την ειδική υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μεταξύ των έντεκα υποβληθεισών προτάσεων.   

Επιπλέον επετεύχθη η διοικητική - τεχνική ολοκλήρωση και η άμεση έναρξη κατασκευής κρίσιμων σχολικών μονάδων του Δήμου Κασσάνδρας, όπως ο «Βρεφονηπιακός Σταθμός και Νηπιαγωγείο Κασσανδρείας» συνολικού προϋπολογισμού 1.525.000,00€, το «Δημοτικό Σχολείο Καλάνδρας» συνολικού προϋπολογισμού 732.055,00€ και «Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας» ολικού προϋπολογισμού 340.000,00€. Τα ανωτέρω έργα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από ιδίους πόρους του Δήμου Κασσάνδρας.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα