Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χωρίς καθηγητές και το Λύκειο Ν. Μαρμαρά

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το ΔΣ το Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Νέου Μαρμαρά για την δυσχερή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η σχολική μονάδα με την παντελή έλλειψη καθηγητών.


Όπως επισημαίνει το ΔΣ του Συλλόγου σε επιστολή διαμαρτυρίας προς κάθε εμπλεκόμενο, έχουν περάσει 5 εβδομάδες μαθημάτων και οι χαμένες διδακτικές ώρες του Λυκείου Ν. Μαρμαρά κάθε εβδομάδα ανέρχονται πλέον σε 34 και συγκεκριμένα 24 ώρες Μαθηματικών και 10 ώρες Βιολογίας.


«Οι μαθητές, ιδίως όσοι δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο διότι δύο βασικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, επιδεινώνοντας περαιτέρω την κατάσταση, με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση του Δημόσιου Σχολείου και την ισότιμη ευκαιρία εισαγωγής στο πανεπιστήμιο με τους άλλους μαθητές» υπογραμμίζει ο Σύλλογος Γονέων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα