Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κασσάνδρα: Οι νέοι συζητούν για την πολιτική -ΦΩΤΟ-

Στην Κασσάνδρα διεξάγεται από χθες η Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer και της ΟΝΝΕΔ που έχει ως σκοπό να αναπτύξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νέων ανθρώπων που ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, τις πολιτικές νεολαίες, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την κοινωνία των πολιτών.

 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος στο χαιρετισμό του για τις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερη πολιτικοποίηση των νέων ανθρώπων ώστε να επιτευχθεί ένας πιο ποιοτικός και ουσιαστικός πολιτικός λόγος. "Είναι εμφανές ότι υπάρχει ανανέωση στα στελέχη της ΝΔ και συνεχίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε τα νέα στελέχη να παίρνουν συνεχώς νέα εφόδια" είπε ο κ. Δέρβος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι νέοι της ΝΔ είναι ενημερωμένοι και δραστήριοι και ανησυχούν για το μέλλον τους. "Θα πρέπει να έχουν τα κατάλληλα εφόδια και φροντίζουμε γι΄αυτό, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του μέλλοντος σε μια Ευρώπη που αλλάζει ραγδαία" είπε μεταξύ άλλων. 

 

Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Νίκος Παπαθανάσης επεσήμανε ότι οι νέοι προβληματίζονται διότι έχουν απογοητευτεί και αναζητούν μια νέα επιχειρηματολογία για να μπορέσουν να συμμετέχουν εκ νέου στους πολιτικούς σχηματισμούς.

 

Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα