Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κασσάνδρα: Έκθεση «Made In Italy» στον τομέα των υδραυλικών & ειδών θέρμανσης

Ο Όμιλος Εταιριών Υδροθερμοηλεκτρικών προϊόντων «Gruppo Triveneto» - μετρώντας 40 μέλη, 90 καταστήματα πωλήσεων σε όλη την Ιταλία και πάνω από 350 εκατομμύρια πωλήσεις για το 2018 - επιλέγει φέτος την Καλλιθέα Χαλκιδικής για την ετήσια εκδήλωσή του με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών συνεργασιών με τους αντίστοιχους ελληνικούς κλάδους αλλά και με τους συνδέσμους επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής.

 

Με τη βοήθεια του Δήμου της Κασσάνδρας και της Δημοτικής Αρχής, η Gruppo Triveneto συνεργαζόμενη με ελληνικά τουριστικά γραφεία όπως η Prima Holidays, επιχειρεί να φέρει τους δύο λαούς λίγο πιο κοντά.

 

Ο πρόεδρος του ομίλου, Τιβέριο Φιζέλι, εξηγεί: « Η 17 η Συνάντηση του Ομίλου Triveneto αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν και να συγκρίνουν τα προϊόντα τους, 1100 συνάδελφοι και περισσότεροι από 70 υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να συστηθούν αυτοπροσώπως στους πελάτες τους.

 

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι απόλυτα επιτυχής, καθώς υπάρχει άφθονη διάθεση για ανταλλαγή  ιδεών και γνώσεων, το κλίμα της Χαλκιδικής θα είναι ιδανικό αυτή την εποχή και η τοποθεσία που επέλεξαν – το Athos Palace – θα πλαισιώσει άριστα τη θεματική της έκθεσης. Μέσα στο υπέροχο περιβάλλον του ξενοδοχείου θα εκτεθεί ό,τι καλύτερο παράγει το « Made In Italy » στους τομείς της ευεξίας, της υγιεινής, της διακόσμησης μπάνιου, της τεχνολογίας προηγμένων προϊόντων υδραυλικής και των ειδών υγιεινής και εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Η εκδήλωση αυτή, συνεχίζει ο Πρόεδρος Φιζέλι, είναι μία σημαντική ευκαιρία προώθησης της τουριστικής δραστηριότητας της Χαλκιδικής στην Ιταλική αγορά. Για εμάς, η Χαλκιδική, είναι μία από τις ιδανικότερες περιοχές για την ανάδειξη και την προβολή του « Made In Italy » στους εκπροσώπους των Ενώσεων, από τη μεριά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των Ιταλών επαγγελματιών.

 

Μία σημαντική ευκαιρία – τονίζει ο πρόεδρος – για να ενισχυθούν οι ιστορικές και οι πολιτιστικές σχέσεις των δύο λαών, οι πωλήσεις καθώς και η οικονομία και των δύο.»

 

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την 5 η έως την 10η Οκτωβρίου του 2018. Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στο συνεδριακό χώρο του Athos Palace θα πραγματοποιηθεί η έκθεση του «Made In Italy » στον τομέα των υδραυλικών και ειδών θέρμανσης, με 68 stand σε έναν εκθεσιακό χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό: 09:00-13:00 και 15:00-19:00.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα