Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια και φωτισμός στη Ν. Τρίγλια

Υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ», η σύμβαση για την κατασκευή του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ».

 

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 7.290.000,00€, έχει προθεσμία κατασκευής δεκαοκτώ (18) μήνες και αφορά στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δημοτικών οδών εντός των οικισμών της Δ.Ε. Τρίγλιας.

 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν φρεζάρισμα και επίστρωση ασφαλτικών στρώσεων, την κατασκευή πεζοδρομίων και την τοποθέτηση φωτιστικών ιστών.

 

Επίσης το έργο αφορά στην αναβάθμιση και βελτίωση του υφισταμένου δικτύου ομβρίων υδάτων εντός του οικισμού Ν.Τρίγλιας με τη κατασκευή νέων έργων (φρεάτια, τοποθέτηση νέων αγωγών επαρκών διατομών) ώστε να επιτευχθεί η αποτελεσματική συλλογή των ομβρίων υδάτων. Τέλος περιλαμβάνει κατασκευή έργων αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων σε διάφορους οικισμούς της Δ.Ε. Τρίγλιας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα