Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε Χαλκιδική και Πιερία για κλοπές οχημάτων

Οι διαρκείς περιπολίες και η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη δύο ατόμων σε διαφορετικές περιπτώσεις χθες (13 Σεπτεμβρίου 2018) σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Πιερίας, για κλοπές οχημάτων.


Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση βραδινές ώρες στο Πευκοχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, εντοπίσθηκε 32χρονος ημεδαπός να οδηγεί κλεμμένο όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε όμως άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή και συνελήφθη.


Όπως προέκυψε, ο 32χρονος νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε αποσκευές ενοίκων από δωμάτιο που διέμεναν σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς και τα κλειδιά του παραπάνω οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή.


Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, συνελήφθη τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα που αφαίρεσε νωρίτερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα.


Τα κλεμμένα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα