Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη της βουλευτού Κ. Ιγγλέζη στην ΑΝΕΤΧΑ

Η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη συνοδευόμενη από τον κ. Τ. Πλιάκο και τον κ. Α. Ρόκκο, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Βουλευτής συνομίλησε με τον Πρόεδρο της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ κ. Γ. Πασαλή και την Γενική Διευθύντρια της εταιρίας κ. Ο. Σαββίδου και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER» του Π.Α.Α. 2014-2020 και της Προτεραιότητας 4 «Ανάπτυξη της Απασχόλησης και της Εδαφικής Συνοχής» του ΕΠΑλΘ 2014-2020.

Επίσης συζητήθηκε η γενικότερη πορεία της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής αλλά τέθηκε εκ νέου και το θέμα της περαιτέρω αξιοποίησης του βιοτεχνικού πάρκου Ζερβοχωρίων.

Η Κατερίνα Ιγγλέζη, εξέφρασε τέλος τη διάθεση της να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια της εταιρείας για την τοπική περιφερειακή ανάπτυξη της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα