Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία των Ν. Μουδανιών - ΦΩΤΟ-

Στον Αγιασμό των σχολικών μονάδων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας. Μανώλης Καρράς ανέφερε:

"Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα  Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, εύχομαι από καρδιάς, στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και να επιτευχθούν οι στόχοι όλων.

Η σημερινή μέρα λοιπόν, σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής.

Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, γεμάτη όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.

Στόχος μας στο Δήμο Ν. Προποντίδας, είναι να δώσουμε στους μαθητές και μαθήτριες, όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Με τη διαρκή συνεργασία όλων, Δημοτικής Αρχής, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, δίνουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα