Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεκρή η 83χρονη κολυμβήτρια που αγνοούταν

Εντοπίστηκε και περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος μια 83χρονη γυναίκα η οποία αγνοούταν από χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή ''ΞΕΝΙΑ'' , ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε χθες βράδυ  για περιστατικό αγνοούμενης 83χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί για λήψη θαλάσσιου λουτρού στη Χανιώτη τις απογευματινές ώρες χθες, και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό της ανωτέρω από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ. Παράλληλα, έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύτες της ΕΟΔ.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα