Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεκρός βρέθηκε ο 66χρονος που αγνοούταν από χθες στο Ποσείδι

Νεκρός βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο άτυχος 66χρονος που αναζητούσαν οι αρμόδιες αρχές στην περιοχή του Ποσειδιου.

Το σώμα του 66χρονου βρέθηκε στη θάλασσα από σκάφος του λιμενικού και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Ν.Μουδανιών.

 

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό αναφέρει:

"...Άμεσα απέπλευσαν προς εντοπισμό του αγνοούμενου, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., το Τ/Χ “ΚΑΠΤΕΝ” Τ.Θ. 2544, το Τ/Χ “ΘΑΝΑΣΗΣ-ΑΝΤΩΝΗΣ” Τ.Θ. 808, το Τ/Χ “ΑΜΙΛΛΑ” Τ.Θ. 549Β', το Α/Κ “ΚΑΠ.ΣΤΑΥΡΟΣ” Ν.Θ. 519, το Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΩΜΑΣ” Ν.Θ. 940, το “ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΩΜΑΣ” Ν.Ι. 82  και  απογειώθηκε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ κατά τη διάρκεια της νύκτας  οι έρευνες διεξήχθησαν από το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πρωινές ώρες σήμερα, Ι/Φ σκάφος εντόπισε τον 67χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΣΕΙΔΙ” Χαλκιδικής, τον οποίο περισυνέλεξε αρχικά Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που τον μετέφερε στο λιμένα Νέων Μουδανιών, απ΄ όπου διεκομίσθη με  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του".  

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα