Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και λαθραία τσιγάρα στην Καλλιθέα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καλλιθεά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 44χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε  γλάστρες συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 100 σπόροι κάνναβης και 30 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου.

Στο μεταξύ, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.799 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα